Utolsó kommentek:
motoroskonyhaja
2013.09.08. 10:51:59
Izgalmas a recept és jók a képek is, ezt én is ki fogom próbálni :) Gratulálok!
Bejegyzés:
Véreshurkás kacsamáj torta
kockaszakacs
2013.07.11. 11:54:20
a lényeg, hogy a hús annyira puha lesz, hogy ha két ujjunk közé fogjuk, a hús szálai simán szétválnak, szétomlik a hús
Bejegyzés:
Konfitált fehérpecsenye ribizliszósszal, rókagombával
nigara
2013.07.11. 11:52:18
"és ha már az ujjunkkal szét tudjuk mállasztani a húst, akkor kész."
na ezt én nem értem.
Bejegyzés:
Konfitált fehérpecsenye ribizliszósszal, rókagombával
Mégsem
Kimoderálom ezt a kommentet.
Mégsem
Kimoderálom ezt a kommentet.
Nem moderálom a kommentet.
Kimoderálom a kommentező összes kommentjét.
A kommentezőt nem tiltom ki.
A kommentezőt kitiltom egy napra.
A kommentezőt kitiltom egy hétre.
A kommentezőt kitiltom egy hónapra.
A kommentezőt kitiltom örökre.
Megjegyzés:
süti beállítások módosítása
Dashboard
motoroskonyhaja 2013.09.08. 10:51:59
Bejegyzés: Véreshurkás kacsamáj torta
kockaszakacs 2013.07.11. 11:54:20
Bejegyzés: Konfitált fehérpecsenye ribizliszósszal, rókagombával
nigara 2013.07.11. 11:52:18
na ezt én nem értem.
Bejegyzés: Konfitált fehérpecsenye ribizliszósszal, rókagombával